Sultani Tarihi Bilgi Yarışması Düzenlendi.

• Sultani Tarihi Bilgi Yarışması

SOBİT Kulübümüz tarafından  okulumuzun tarihçesi ve kültürü ile ilgili bilgi yarışması düzenlendi.

Çeşitli devrelerden iki yüz öğrencinin katıldığı yarışma, Tarih öğretmenimiz Sema Sunay rehberliğinde 10.sınıf öğrencilerimiz Selim Çoban ve Ömer Ensarioğlu tarafından koordine edildi, Tarih öğretmenlerimiz Süleyman Ünlüsoy, Sema Sunay ve Bülent Bilge tarafından hazırlanan soruların yer aldığı yarışmanın ilk etabı 27 Nisan 2022 tarihinde gerçekleşti.

Elemeler sonucunda dört grubumuz finale kaldı. Bu gruplar 10 Haziran 2022’de Tevfik Fikret Salonu’nda bir araya geldiler.

Öğrencilerimizin ilgiyle izlediği çekişmeli yarışmada ilk üçe giren gruplarımıza Galatasaray Eğitim Vakfımız tarafından plaket ve Okul Müdürlüğümüzce katılım belgeleri verildi.

BİRİNCİ

1 TANE 156 GRUBU