Sosyal Bilimler Forumu 21-22 Nisan 2017’de Büyük Amfi Salonu’nda gerçekleştirilmiştir.

FORUM DÜZENLEDİK

Galatasaray Lisesi’nde gelenekselleşen olan ‘Sosyal Bilimler Forumu’ bu yıl 21-22 Nisan 2017’de okulumuz Büyük Amfi Salonu’nda gerçekleştirilmiştir.

Tarih öğretmenleri Hüsamettin Balta ve Süleyman Ünlüsoy’un sorumluluğunda okulumuzun düzenlediği liseler arası forumun bu yılki konusu ‘Değişen Dünyanın Dengeleri’ oldu.Foruma Galatasaray Lisesi’nin yanısıra İstanbul’un belirli üst düzey liseleri de katılmıştır.

Sosyal Bilimler Araştırma Topluluğu (SOBİT) Kulubü tarafından düzenlenen ve iki gün süren forumda ‘Değişen Dünyanın Dengeleri’ konusunun alt başlıkları sekiz oturumda forum kurallarına uygun bir biçimde ele alındı.