"Liselerarası İstanbul’un Tarihi Mekanları" Konulu Bilgi Yarışması’nda İlçe 1.si Olduk.

Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 26 Şubat 2019 tarihinde düzenlediği ‘Liseler Arası İstanbul’un Tarihi Mekanları’ Konulu Bilgi Yarışması’nda okulumuz takımı ilçe birinciliği kazandı.

Beyoğlu ilçesinde eğitim veren 18 lisenin katıldığı yarışmada Galatasaray Lisesi okul takımı Tarih Öğretmeni Süleyman ÜNLÜSOY ve Tarih Öğretmeni Bülent BİLGE tarafından hazırlanmıştır. Okulumuz takımını oluşturan öğrencilerimiz 11 A sınıfından 1241 Hakan ÖĞÜT, 10 A sınıfından 1535 Egemen SEZGİN, 10 D sınıfından 1537 Emir AKBABA ve 9 A sınıfından 1966 Alparslan TAŞKIN'dır.  “İstanbul’un Tarihi Mekânları” konulu yarışma öğrencilerimizin kazandığı ödül töreniyle sonuçlandı.