​TEVDAK’ın Düzenlediği Yarışmalardan Ödül Yağmuruyla Döndük.

TEVDAK’ın, Türkiye genelinde on beş tarihi lise arasında düzenlediği deneme, şiir ve masa tenisi yarışmalarında öğrencilerimiz üstün başarı göstermişlerdir.

2019 yılının, Kurtuluş Savaşımızın 100. Yılı olması münasebetiyle düzenlenen “Özgürlüğün ve Bağımsızlığın Önemi” konulu şiir deneme yarışması  ile masatenisi turnuvasında öğrencilerimizin göstermiş olduğu başarı Galatasaray Lisesi olarak hepimizi gururlandırmıştır.

Öğrencilerimiz ödüllerini 22 Mayıs 2019 tarihinde, İstanbul eski Milli Eğitim Müdürü Ömer Balıbey, TEVDAK üyesi vakıf başkanları ve  okul müdürlerinin katılımıyla Kabataş Erkek Lisesi Galip Vardar Kültür Merkezinde düzenlenen törende almışlardır.

Yarışma sonuçları:

“Özgürlük ve Bağımsızlığın Önemi”  Konulu Şiir Ve Deneme Yarışması:

İdil ŞİMŞEK (9/C) Şiir  birincisi, Gökalp PAYANDA (10/B) Şiir ikincisi, Zeynep CERİTBİNMEZ (9/C) Şiir üçüncüsü olmuştur.
Buse ERDOĞAN (11/A) Deneme birincisi, Burcu ŞİŞMAN (10/B) Deneme üçüncüsü olmuş ve Aysu ALTAŞ (9/B) Mansiyon ödülüne laik görülmüştür.

Masa Tenisi Turnuvası:

Erkekler Turnuva ikincisi; Fatih ERDOĞAN (11/A), Doğancan AYEBE (11/F) ve Halil TÜRKEL (10/C) olmuştur.
Kızlar Turnuva ikincisi; Doğa DAĞCI (10/A), Fatma Beyza UYSAL (H/D) ve İdil BERK (H/) olmuştur.

Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.