Erasmus+ KA2 stratejik ortaklığı kapsamında İngiltere'de düzenlenen toplantıya katıldık.

Ortakları arasında bulunduğumuz "Listen Stories engaged in the Past - the Second World War" konulu Erasmus+ KA2 stratejik ortaklığı kapsamında 19-25 Ekim 2016 tarihleri arasında proje ortağımız The International School'un davetlisi olarak İngiltere'nin Birmingham ve Londra şehirlerinde düzenlenen 4. proje çalışma toplantısına katıldık. Toplantıda okulumuzu Müdür Yardımcısı Deniz BAYRAM, İngilizce öğretmeni Murat GÜNEŞDOĞDU ve 11. sınıf öğrencilerimiz Şimal Naz KÖSE, Buğra AYDIN, Efe ERSOY, Alp AKÇASAYAR ve Yaman SAYGILI temsil ettiler. Öğrencilerimiz bu proje kapsamında Oktay AKBAL'ın "Önce Ekmekler Bozuldu" isimli öyküsünden uyarladıkları oyunu The International School'da başarıyla sahneledi. Öykünün oyunlaştırılması ve sahneye konulması konusunda okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Serdar SOLKUN’a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.