Liselerarası bilgi yarışmasında İstanbul birincisi olduk

Tarih öğretmeni Süleyman Ünlüsoy danışmanlığında oluşturulan okulumuz bilgi yarışması takımı İstanbul Erkek Lisesi’nde düzenlenen liselerarası bilgi yarışmasında il birincisi oldu.

18 Ocak 2017 tarihinde İstanbul Erkek Lisesi’nde İstanbul’un seçkin liselerinin katılımıyla gerçekleştirilen “ Liselerarası Bilgi-Kültür Yarışması’nda” okul takımımız birinci oldu.

Zorlu geçen yarışmada Galatasaray Lisesi’ni temsil eden takımımız Özlem Özgür, Ömer Faruk Yıldız, Sıla Ünsal ve Mehmet Deniz Şahin’den oluşmuştur.

Yarışmayı kazanan okul takımımızın ödülleri 19 Ocak 2017 tarihinde yine İstanbul Erkek Lisesi’nde düzenlenen ödül töreniyle takdim edilmiştir.

İstanbul birincisi olan Galatasaray Lisesi okul takımımızı kutlar, başarılarının devamını   dileriz.