Erasmus+ Stratejik Ortaklığı Kapsamında Yunanistan'da Düzenlenen Toplantıya Katıldık.

Ortakları arasında bulunduğumuz “A Sustainable Lifestyle and Refugees” konulu Erasmus+ stratejik ortaklığı kapsamında 27 Mart – 1 Nisan 2017 tarihleri arasında proje ortağımız 1st Lyceum of Triandria’nın davetlisi olarak Yunanistan’ın Selanik şehrinde düzenlenen 2. proje çalışma toplantısına katıldık. Toplantıda okulumuzu Müdür Yardımcısı Deniz BAYRAM, Coğrafya Öğretmeni Serap SÜLLÜ ve İngilizce Öğretmeni Murat GÜNEŞDOĞDU rehberliğinde 11. sınıf öğrencilerimiz Beste BİLTEKİN, Roza YILMAZ, Büşra YEŞİLOVA ve Berkay YANARATEŞ temsil ettiler. Selanik’te bulunduğumuz sırada ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK’ün doğduğu evi de ziyaret ettik.