Prof. Dr. Vahdettin ENGİN ile Galatasaray Lisesi tarihi hakkında söyleşi yaptık.

Okulumuz Sosyal Bilimler Amfisi’nde 08 Kasım 2017 tarihinde, Prof. Dr. Vahdettin ENGİN tarafından, öğrencilerimiz için Galatasaray tarihini içeren bir söyleşi düzenlendi.

Marmara Üniversitesi Yakınçağ Tarihi Bölümü Öğretim Üyesi ve ‘’Mekteb-i Sultani’’ kitabının yazarı, aynı zamanda 1977 Galatasaray Lisesi mezunu olan Prof. Dr. Vahdettin ENGİN ile okulumuz Sosyal Bilimler Araştırma Topluluğu Kulübü’nün daveti üzerine Galatasaray Tarihi ve Galatasaraylılık üzerine bir söyleşi düzenlendi. Söyleşide Hazırlık, 9, 10 ve 11. Sınıf öğrencilerinin yanı sıra Tarih Bölüm Başkanı Süleyman ÜNLÜSOY da hazır bulundu. Galatasaray tarihinin başlangıcından itibaren ele alındığı bu söyleşi, katılımcı öğrencilerin büyük memnuniyetiyle sona erdi.

foto001.JPG   foto002.JPG

foto003.JPG