Uluslararası URFODU Bilim Temelleri Bilgi Yarışması (2017-2018)

Uluslararası URFODU Bilim Temelleri Bilgi Yarışmasına Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji ve İngilizce alanlarında öğretmenimiz Murat Türedi´nin danışmanlığında 40 öğrencimiz katılmış olup; iki aşamada gerçekleşen sınavlar sonucunda 13 öğrencimiz değişik dereceler kazanmıştır. Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Matematik branşında Eylül İpçi, Süreyya Ece Kozba, Doğa Deniz Dikici 1.lik madalyası ve diploması kazanmışlardır.

İngilizce branşında Efsun Çengel 1.lik madalyası ve diploması kazanmıştır.

Matematik branşında Göktüğ Berber, Nil Aycan Topcu, Ege Çınar 2.lik derecesi ve diploması kazanmışlardır.

Matematik branşında Mesut Meriç Günenç, Melis Olgun 3.lük derecesi ve diploması kazanmışlardır.

Kimya branşında Gül Sena Alıcı 3.lük derecesi ve diploması kazanmıştır.

Matematik branşında Ömer Ata Gezici, Talha Berke Şimşek, Kaan Doğmazer katılım belgesi almışlardır.