Öğretmenler Günü Tevfik Fikret Salonunda Coşkuyla Kutlandı.

Törenimiz Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk, şehit öğretmenlerimiz ve ebediyete intikal etmiş olan tüm öğretmenlerimiz adına yapılan saygı duruşunun ardından söylenen İstiklal Marşı ile başladı.

Öğrencilerimiz adına konuşmayı 11/ E sınıfından Ulaş KARAASLAN yaptı.

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Sayın Kenan OVACIK'ın kendi yazdığı "Pervaz" adlı şiiri seslendirmesinden sonra okulumuzun Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Sayın Sedat KARACALAR günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Gülçin BÜYÜKÖZKAN FEYZİOĞLU emekli öğretmenlerimiz, okul öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hitaben bir konuşma yaptı.

"Sinema Kulübü" tarafından hazırlanan video gösterimi, "Hafta Sonu Tiyatro Kulübü" tarafından sahnelenen dramayla devam eden program Müzik öğretmenimiz Zerrin METE yönetiminde okul orkestrası eşliğinde öğretmen ve öğrencilerimizin birlikte seslendirdikleri şarkılarla sona erdi.

Öğretmenler Günü 2018

• Öğretmenler Günü 2018