SOSYAL DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA KULÜBÜ

• sosyalyardim1.jpg

Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma kulübü olarak okulumuzun en köklü kulüplerinden biriyiz. Kuruluşumuzdan beri okulumuzdaki öğrenciler arasında yardım bilincini geliştirmeye yönelik çalışmalar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bunun en güzel örneği yakın zamanda olan Van Depremi mağdurlarına gönderdiğimiz giyecek ve para yardımıdır.Kulübümüz olarak toplumsal vakalara karşı hızlı refleks geliştirip üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yapmayı amaçlıyoruz.

Kulübümüzün bir diğer yönüde yaptığımız sosyal sorumluluk projeleridir.Geçen sene Boğaziçi Üniversite ile beraber yaptığımız BUSOS projesi buna örnek gösterilebilir.Bu projelerde üyelerimize grup çalışmasını,toplumsal sorunlara akıllı çözüm üretmeyi,toplumun her kesimiyle iletişim kurmayı öğretmeyi hedefliyoruz.Bu senede Anadolu Gençlik Platformu adında 12 lisenin birleşip oluşturduğu grupla sosyal sorumluluk projeleri yapmayı hedefliyoruz.Kulübümüzün geniş çalışma alanı her an yeni yeni aktivitelere yelken açmak isteyenlere büyük fırsatlar sunmaktadır. Bütün girişimci kardeşlerimizi kulübümüze bekliyoruz.