Değişim Programı Öğrencileriyle Fransız Sarayı’nı Ziyaret Ettik.

• Fransız Sarayı’nı Ziyaret Ettik.

Fransa'nın Nancy şehrindeki  Henri Poincaré Lisesi ile yaptığımız değişim programı kapsamında Fransa İstanbul Konsolosu Sayın Olivier Gauvin yirmi Türk öğrencimizi ve değişim programına katılan yirmi Fransız öğrencileri 1 Mart 2023 tarihinde Fransız Sarayı'nda ağırladı.

Fransa ve Türkiye arasındaki beş yüz yıllık dostluğu 1992 yılında, dönemin Türkiye ve Fransa Cumhurbaşkanları arasında, Uluslararası İkili Anlaşmalar esasına göre imzalanan protokolu ve bu protokol sayesinde Galatasaray Lisesinin hem Türkiye hem Fransa için değerini vurgulayan Sayın Olivier Gauvin,  Fransız Sarayı hakkında da bilgi vererek  gezdirerek bizleri onurlandırdı.

Misafirperverliği  ve yoğun programına rağmen bizlere zaman ayırdığı için Sayın Olivier Gauvin'e çok teşekkür ederiz.